malinsmatchadeliv

Barnvagnar, paraplyer, felkörning, regnväder...

Publicerad 2012-05-13 23:33:00 i Tävling,

Som rubriken lyder, förutsättningarna var ultimata för mental träning och övning igår. Vi körde vilse så att vi var framme ungefär en halvtimme senare än planerat (första delen av strategin (den att ta ut en timme innan start) gick således åt helvete). Men vaddå, det var gott om saker att titta på och bli hysterisk över i alla fall.
.
Precis när jag suttit upp och skrittade mot banan var det en man som envist skakade bort vatten från sitt paraply. Poison gick först in i sig själv och låtsades som att hon inte fanns, men efter en liten stund lyckades jag få henne att skritta förbi. Sen var det, tack gode gud, gemensam framridning inne på själva banan. Vi fick därför gott om tid på att rida omkring blan hindren. Hon började med att vara okontaktbar á la Hufvudsta men mot slutet blev det bättre. Vi fick även hoppa fram på två av hindren (jag tog rygg på en ponny för att få lite gratisbjudning och det fungerade bra).
.
Sen fick vi vänta en stund tills det var vår tur. När vi kom in och var helt ensamma blev hon först lite avstängd (stannar och blir orörlig) men jag får fram henne både i trav och galopp. Stannar dock på första, borde så här i efterhand ha försökt galoppera ett helt varv innan jag styrde på, men det är ju alltid lätt att vara efterklok. Sen tråcklar vi oss över fram till sju där hon stannar igen. Två stopp i första rundan, men helt klart godkänt utifrån förutsättningarna (paraplyer, hav precis bredvid, utomhus). Rider en runda till där hon är mycket bättre (i omhoppningen bjuder hon till och med själv). 0 fel i andra.
.
Kändes väl inte direkt bra, men trots allt bättre än förra helgen. Nästa söndag ska vi till Sandö och rida clear round. Hoppas att det går ännu ett snäpp bättre då!
.
Här kommer film

Andra rundan

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela