malinsmatchadeliv

Ha!

Publicerad 2012-12-11 22:13:55 i Allmänna funderingar,

Trägen vinner:
 
1. Red barbacka på Poassonen idag. Gjorde helt ok övergångar från trav till skritt. Fan alltså, snart så är det Grand Prix och piaff, passage och seriebyten! (Ja, hon ska få vintervila snart. Har dock lite svårt att komma ihåg att jag bara ska skritta...). 
 
2. Hotade den totalt värdelösa webbshoppen med att jag skulle anmäla dem till Allmänna Reklamationsnämnden om de inte förde över mina pengar snarast. Oj vad fort det gick plötsligt! De blev mycket snabbt välsignade med förmågan att både svara på mail och att föra över pengar. Vilken utveckling (vad är det nu man säger; (Plötsligt händer det)! 
 
Kära Bullen: Är det normalt att rida mer utan än med sadel?

Idoler del 2

Publicerad 2012-12-09 22:57:00 i Allmänna funderingar,

Rider väl på som vanligt typ. Rätt lugnt är det så här i kylan. Hänger en del med min idol för att få inspiration:
 
 
Här är en annan idol (alltså videon är så skön (typ när hon klappar på konkurrenterna med racketet (alltså vad är korrekt bestämd form singular (skulle i och för sig kunna googla, men är för lat)?), kastar pokalerna på hög mm).Dessutom; var fan kommer hela tennismatchen in i bilden kan man ju undra, hur tänkte de där? "Hmm, lite kläder på Victoria, ett inslag av rap och... säg inget... vi regisserar det hela som en tennismatch. Briljant!" Var det så det gick till måntro? Gillar verkligen Victoria Silvstedt (säger hon som ogillar allternativt är helt likgiltig inför de flesta artister...)! Undra vad det beror på, vad säger det om mig som person? Vad har Victoria som jag verkligen gillar? Vet inte, men jag tycker hon verkar jävligt mycket smartare och skönare än de flesta...
 
 

Att omge sig med högkvalitativa produkter

Publicerad 2012-12-05 22:16:49 i Träning,

Idag var det snökaos (jag tog frivillig studiedag, smart gjort så här iefterhand). Tog Volvon till stallet och shit alltså; med den typen av bil är varenda inkompetent förare kung på vägen. Hej vad det går! Scorpan hade max kunnat backas ur garaget, sen hade den kört fast. Fatta om man bara kör finbilar och tror att det är en barnlek och inte en utmaning med livet som insats att ge sig ut på vägen vid dåligt väglag?!
 
Sen var det hoppträning och Bäbis blev den som fick gå den här veckan. Hon är lite som Volvon ungefär. Fyra år och inte överdrivet mycket gjord med. Jajamensan säger hon bara och skuttar över allehanda tittiga hinder på upp till en meter (när René tyckte att vi kunde hoppa muren som den var (dvs på 110) satte jag dock ner foten och bad honom sänka). Fatta om man bara red omkring på fyraåringar som hoppar satan på allt man styr på och tror att det är en barnlek att rida och inte typ det absolut svåraste som finns (näst efter koordinerad dans, aerobics och volleyboll i mitt fall)?!
 
Inget ont om de andra, men på dem blir det inte riktigt samma effekt av att bara styra och hålla i sig...

 

Porr vs inte porr

Publicerad 2012-12-03 16:29:00 i Saker,

Har handlat lite under den senaste tiden som jag ska lägga upp bilder på här. (Dock inte på mig med insugna kinder och putande läppar. Vet inte riktigt varför, men det är inte min grej att posa på bild. Precis som att det inte är min grej att lägga upp häftiga facebookuppdateringar om mitt häftiga jag och mitt häftiga liv. Vilket ju hade varit svårt ens om det hade varit min grej eftersom jag inte har facebook. (Enligt tidningen Chic (som dessvärre har lagts ner) kan avsaknad av facebookkonto innebära att man är psykopat. Så akta er).
 
För övrigt tycker jag att min lillasyster är rätt skön som klär ut sig till en klase vindruvor när det vankas maskerad och inte kör på outfit a lá Mean Girl style (dvs djuröron + underkläder). Det finns ju två sorters människor (jag har vänner som kan hör hemma i båda kategorierna och jag lägger inte in någon värdering angående outfitval): De som så fort de får chansen att klä ut sig klär sig porrigt och så finns det de som istället klär sig riktigt oporrigt. Vad beror denna uppdelning på? Och är man en automatiskt en avundsjuk, präktig och ful person om man känner att man hör hemma i kategori två? Svåra filosofiska frågor...
 
Nåväl, jag handlade lite i Globen förra helgen:
 
Täcke: Amigo 250 g med hals
Schabrak: Brunt med mintgrön kant
Schabrak: Svart med mintgrön kant
 
På min favortwebbshop har jag handlat:
Fleecetröja från Kingsland
Softshelljacka från Kingsland
 
Alltså den webbshoppen är så bra! Billigt, snabbt och dessutom skriver hon alltid ett gulligt meddelande på orderkvittot som medföljer! Så ska det vara! Inte som vissa sopiga svenska företag som tar betalt för produkter de inte har inne och som man sedan typ får jaga livet ur sig för att få tillbaka sina pengar (på gränsen till otrevliga är de också. Eller de är direkt otrevliga, men jag har ju en hyfsat hög toleranströskel tack vare min kassörskeprofession). Tänk på att tomten ser er säger jag bara!

Som en promenad i parken

Publicerad 2012-12-02 18:14:16 i Tävling,

Imorse gick allt vägen (efter en liten stund bör kanske tilläggas); eluttagsadaptern på plats, domkraften med, bilen backad exakt under kulan, låsolja ner i släplåset och lyset till bilen avstängt vid parkering. In med liten (inte direkt nätt dock) häst och iväg. Lastar av och utrustar. Bäbis är först lite fundersam "Men alltså, så här ser det inte alls ut hemma hos mig. Bäst att vara på sin vakt". Efter ungefär fem minuter lät det mer "Äh gårdsplan som gårdsplan". Rider fram, inte ett smack nervös. Går in på banan och hoppar runt. Hoppar bara lite högre för säkerhets skull.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela