malinsmatchadeliv

Bäbis är så käck!

Publicerad 2013-03-05 23:24:51 i Tävling,

Var på pay & jump i söndags med mor och liten häst. Hästen skötte sig mycket bra. Jag också stundtals... Ettan och tvåan i åttio var väl inte helt hundra, bäst att inte fatta några förhastade beslut utan agera i sista sekunden var typ temat där. Plus att jag inte borde ha ridit på fullt så hårt mot sista. Annars bra utifrån mina förutsättningar. Hade dock varit intressant ur studiesyfte om jag plötsligt vaknat upp som Markus Ehning. Ska satsa på från och med nu tror jag.
 
 
 
 
I nittio körde jag återigen "rådjur i strålkastarljus-stilen" mot femman. "Ja, du lyckades ju träffa läget mitt emellan fyra och fem helt perfekt där" var kommentaren från han som höll i det hela. "Ja, så jävla cp, vet inte vad jag höll på med" var mitt svar. Inte helt 100% politiskt korrekt kanske...
 
Efter att jag råkade säga "Så jävla gay" om en statistisk analysmetod inför min lesbiska kamrat Katharina (hon tog inte illa upp, men det kändes ändå aningen opassande) har jag försökt cencurera mitt användande av den typen av adjektiv. Vill ju liksom inte framstå som mer osympatisk än nödvändigt... Jag är ju trots allt Robin Hood.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela